Verkoel En Verwarm Je Huis Met Airco’s

Airco's laten plaatsen

Ontdek welke airco bij u past

Met een airco geniet je altijd van een aangenaam klimaat in huis. In de zomer kan het vaak ondraaglijk warm worden in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Een airco zorgt al snel voor een aangename verkoeling. In het voor- en najaar, als het te koud is, kan een airco ook duurzaam verwarmen zonder de cv-ketel aan te hoeven zetten, wat gasverbruik en kosten bespaart.

Inclusief Montage
Groen Energielabel
Muisstil

Wat is een airco?

Een airconditioner wordt gebruikt om kamers te koelen. De airconditioner onttrekt energie aan de ruimte en geeft deze af aan de buitenlucht. Dit verkoelt de kamer. Bovendien ontvochtigt en filtert een airconditioner de kamerlucht. Ook de door Daan’s Montage geleverde airconditioners kunnen de ruimte duurzaam verwarmen. Een airconditioner is gewoon een zeer efficiënte lucht-naar-lucht-warmtepomp.

Bij Daan’s Montage is airconditioning altijd inclusief installatie

Daan’s Montage biedt alle diensten aan zodat u zorgeloos kunt genieten van uw airconditioning. Wij verkopen Daikin-airconditioners van hoge kwaliteit en zorgen voor een professionele installatie. Om er zeker van te zijn dat uw airconditioningsysteem jarenlang stil, zuinig en storingsvrij werkt, bieden wij optioneel een airconditioningsysteem met een aantrekkelijk onderhoudscontract aan.

Stille airco’s met groen energielabel

Bij Daan’s Montage erkopen we Daikin airco’s. We kozen voor Daikin omdat ze betrouwbare, stille en energiezuinige airconditioners maken. Ze zijn zo stil dat je niet gestoord wordt als je op kantoor een online vergadering hebt of lekker wilt slapen in je slaapkamer. Dus als je op zoek bent naar een goed uitziende airconditioner, dan is een airconditioner van Daikin is naar onze mening de beste keuze.

Bereken gelijk hoeveel een airco u gaat kosten
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Airco assortiment

Daan’s Montage kent een leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A-merken als Mitsubishi en Samsung, en ga zo maar door. Een volledig overzicht van ons aanbod aan airco’s vindt u op onze webshop.

Vrijblijvend besparingsplan opmaken.

Onze uitgebreide collectie van energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. De airco systemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen, en bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen en verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging.

Menu